DETOX SMOOTHIE

 
Här kommer nu ett enkelt och gott recept på en detox smoothie som jag rörde ihop under min semester. Den var så enkel eftersom att den innehåller ingredienser som man oftast har hemma, dock är den inte så jättemättande så kan rekommendera någon god macka till (jag körde på mitt hembakade bananbröd).
 
Det du behöver till detox smoothien är (för 2 glas):
 
1 banan
2 st selleristänger
ca 2 dl fryst spenat
1 dl apelsinjuice
1 dl vatten
lite is 
färsk ingefära (valfritt)
 
 
Mixa ihop alla ingredienser och häll upp i glas! Redo att drickas på en gång. Om du dagen innan haft en vild kväll ute eller konsumerat väldigt fet mat är denna smoothie bra för dig. Man får en riktigt bra start på dagen. ♥
banana bread - bananbröd - detox smoothie - detoxa - recept - smoothie
1

EN LITEN RÖD STUGA

 
I en liten röd stuga i utkanten av Larsmo befann jag mig en sensommarkväll tillsammans med mina vänner. Erica var värdinnan för kvällen och bjöd på gofika, te och vindruvor. Stugan är så mysig, endast 30 kvadrat men det rymdes hur mycket som helst där inne. Perfekt sommarställe, massiv gräsmatta och lusthus. 
 
 
Såhär såg jag ut under kvällen. Det var lite kyligare så jag körde på en blå stickad tröja av längre modell. 
 
 
Så mysigt, brasan sprakade i bakgrunden och vi snackade om allt som hänt under sommaren. Tänk att den redan är över! Mycket snack om jobb och de kommande studierna, tjejerna verkade vara redo för den nya terminen. ♥
 
 
Och solnedgången var rosa och underbar! 
Dagens outfit - barndomsvän - larsmo - mockarutor - solnedgång - sommarstuga - stuga - villamys - vindruvor
2

KÖPA EN MIXER?

Nu behöver jag er hjälp. Jag planerar nämligen att köpa en mixer, den enda hushållsapparaten jag inte har (förutom bakmaskin då kanske) men det finns ju så många ute på marknaden. Den ena dyrare än den andra. Det är där NI kommer in i bilden. Är det någon av er däreute som kan rekommendera en bra och användbar mixer som inte är för dyr? 
 
 
Det jag tänkte använda mixern till är smoothies, göra hummus, olika sorts röror, kanske dadelbollar etc så en mixer som kan mixa ingredienser till dessa skulle sitta fint. Vad använder du för mixer, är det någon du kan rekommendera!?
 
 
alla tips tas emot!!!! 
blender - dadelbollar - hummus - mixer - smoothie - smoothie bowls
2