Fika med Mami

 
Igår tog jag och mamma en fika inne på Robert's Coffee här i Jakobstad. Det var så mysigt där, älskar inredningen och utbudet var heller inte att klaga på. Vi snackade en stund och sedan spanade vi in rean som ännu inte riktigt har kommit igång än. Men en god kopp kaffe fick vi iallafall! ♥
Robert's Coffee - chokladkaka - fika - jakobstad - kaffe

Winter Cheer

 
Jacka_New Yorker
Halsduk och tröja_Lindex
Skor_Din sko
 
Längesedan det har dykt upp en outfit här på bloggen. Så roligt att äntligen publicera ett outfitinlägg. Körde på en enkel tröja denna onsdag när jag och syster tog en sväng till Loppis. Inga fynd gjordes, men skönt att få komma ut i det fina vädret! ♥
Dagens outfit - din sko - jakobstad - new yorker - outfit - vinter
2

Annandag Jul

En dag med mycket program, träffat nära och kära, fikat och varit på äventyr i Larsmo. Under dagen fick kameran följa med så idag bjussar jag på en bildbomb från gårdagen! 
 
 
Började dagen med te i en av mina nya muggar jag fått i julklapp! 
 
 
Alfons var extra mysig denna måndagsmorgon och ville gärna morgonmysa. Vilken sötnos!
 
 
Jag gjorde med redo för dagen!
 
 
Denna skönhet kom tomten med detta år! Jag var verkligen i stort behov av en ny kamera, och denna är så lätt, liten och enkelt att ta med vart som helst. Jag hade visst varit extra snäll iår! 
 
 
Så var det dags för julmat för tredje eller fjärde gången, men jag tröttnar aldrig. Älskar maten på julen. Idag var det farmor som bjöd på det goda. Och efteråt blev det såklart fika, hon bjöd på en god drömtårta!
 
 
Men min kusin Amanda föredrog vaniljglass med strössel på, och visst slank det ändå ner än liten drömtårta efter det haha. 
 
 
Efter jullunchen tog jag och mamma en sväng via vår nya lägenhet. Ja, här kommer vi bo från och med 15 januari. Familjen är taggad på förändring, inte länge kvar nu. 
 
 
Som avslutning på kvällen blev det film, Did you hear about the Morgans?
Shih Tzu - annandag jul - did you hear about the morgans? - drömtårta - fika - julklappar - julmat - larsmo - lunch - lägenhet - sarah jessica parker - sony - vaniljglass