Till min syster

Söndagen till ära vill jag tillägna detta inlägg till min syster som fyller 21 år idag. Ni vet hur mycket jag älskar henne, hur mycket hon betyder för mig och att jag alltid vill hennes bästa och att hon ska må bra. Idag fyller hon år, blir ett år äldre och hon har samlat på sig så mycket kunskap och livserfarenheter genom åren att det känns som att det är hon som är storasyster. Ibland får jag gå till henne med mina problem för hon har oftast svaren på dem. Min syster, hon är klok, omtänksam och positiv, och så har hon en kämpaglöd som ingen annan. 
 
Att vi nu bor 1h ifrån varandra är underbart, vi kan spontant besöka varanadra mitt i veckan om det behövs. Under mina år i Umeå fanns det knappt någon tid för oss att ses, resan dit tog tid och var utmattande och det krävdes lite mer planering. Men nu är det bara att hoppa på bussen eller bilen och en timme senare ses vi. 
 
Och just ja, det här är vi genom åren: 
 
 
Ibland hade vi tuffa perioder, men vi har kämpat oss ur dem! ♥ Du är nog en av de starkaste människorna jag vet, och då snackar vi inte om hur många armhävningar du kan ta eller vad du tar i bänkpress. Fast jag vet ju att du är rätt så stark där med ;)
 
 
När du kom och besökte mig i Umeå dendär helgen, det var en av mina bästa helger! Att få vakna upp med dig i samma rum, käka frukost tillsammans och dricka vin medan  vi pratade om allt mellan himmel och jord, det var så underbart! ♥
 
 
Och se var vi är idag: Du, den vita mössan i bagaget, ett stort leende på läpparna, du är självständig och otroligt vacker! Jag, jag är en otroligt stolt syster som är lyckligare än någonsin och så glad över att just du är min syster. ♥
 
GRATTIS på födelsedagen! Jag önskar dig inget annat än glädje, skratt och kärlek på just din dag! 
syskonkärlek - syster
2

My saturday morning

Efter sju jobbdagar är jag definitivt redo för en ledig helg. Det har varit en riktigt rolig vecka, med massa jobb, men nu ska jag försöka ta det lugnt och vila upp mig inför nästa vecka. Självklart så började jag dagen på bästa sätt, med en ordentlig och mättande frukost. Aurora var också riktigt hungrig i morse och bet i mina fötter. Hon tycker att det är väldigt viktigt att hon får mat först av alla. 
 
 
Min söta lilla bäbis!
 
 
Dagens frukost bestod av havregrynsgröt toppat med kanel, banan, lingon och jordnötssmör. Så otroligt gott! Det finns inget bättre sätt att börja helgen på! Och en kopp kardemummakaffe på det. Jag valde att ha i lite kardemumma i mitt kaffe imorse, det ger mig höstkänslor!
 
 
Efter frukost passade jag på att lyssna på lite podcats och måla. Har precis införskaffat en ny målarbok. Helt klart min nya favorit. Bilderna är helg magiska!
 
 
Aurora är alltid med på ett hörn. Vilken perfekt morgon det blev. Jag känner på mig att det kan bli en riktigt bra helg.  Först och främst ska jag sätta fokus på att vila men också fira min syster som fyller år. 
 
Hoppas ni får en riktigt toppenhelg! ♥
 
art of coloring - aurora - disney villains - frukost - havregrynsgröt - jordnötssmör - kardemumma - kattungar - lördagsfrukost - morgon - målarbok

Tortilla & falafel

Det är något speciellt med att äta middag tillsammans, dricka lite sangria och helt enkelt köra klassiskt fredagsmys. Förra helgen så bjöd jag hem Anna-Sara och Elin för lite tortillakväll. Vi beslöt oss för att göra vår egen version på tortillakväll med falafel, hummus och feta! Det måste nog vara min nya favoritkombination. I sista sekund kom vi även på att det skulle vara gott med lite sangria också, och jag som inte hade smakat det innan var inte sen på att säga ja. 
 
Det blev en väldigt lyckad kväll, eller okej. Vi ska väl inte ljuga. Ibland så kan det gå fel. Vi hade tänkt göra vår egen falafel, men smeten blev inte som vi tänkt oss så det slutade med att vi kastade allt i soporna och sprang iväg för att köpa färdig falafel. Det funkade lite bra också. Bättre lycka nästa gång! ♥
 
 
Skål för en fin kväll!! 
 
 
Jag känner mig alltid laddad med positiv energi efter en tjejkväll. Tack tjejer för en grym kväll! Nästa gång så lyckas vi nog med får falafel! 
Falafel - hummus - sangria - tortillakväll
3