i mellandagarna

Ibland försvinner motivationen. De senaste dagarna har varit långa. Jag har massa bilder jag vill visa er men motivationen har inte funnits där. Jag har känt mig tom, jag kan inte riktigt sätta ord på de känslor jag känner. Men det har nog att göra med att idag är sista dagen på 2017 och jag är nog den enda som inte ser framemot det nya året. Just nu känns det som att det kommer att vara ett osäkert år och jag har ingen aning om vad år 2018 kan ge mig. 
Men jag bjussar nu på några bilder från mobilen för en liten summering av de dagar som gått: 
 
mamma och jag har lunchat på Sigrids i Kokkola, lunchen bestod av pasta Alfredo med stekta rödbetor. och jag måste berömma miljön inne på Sigrids, verkligen mysig och man känner sig verkligen välkommen.
 
 
jag har sett den nya Jumanji filmen på bio tillsammans med familjen. blev positivt överraskad av den. riktigt bra film! 
 
fun fact: jag tyckte att orginalet var superläskigt när jag var mindre, gillade den inte alls. men idag hyllar jag verkligen konceptet (och tkr nog ändå att den är lite läskig haha)
vi spelade ett nytt spel på uppesittarkvällen, Doobidoo. PERFEKT för den som älskar att uttrycka sig med sång och för den som är expert på låttexter!
 
jag har också jobbat på min löpning, passar på när mamma är inne på gymet. 
 
fika hos mormor, hon ska alltid bjuda på bullar!
 
poké bowl till lunch! ja tack!
 
 
 
en av alla lugna morgnar, julgranen lyser upp i vintermörkret! ♥
#goodlooking - bio rex - doobidoo - fika - jumanji - lunch - pasta alfredo - poké bowl
1

a latte with love

 
En kaffe på mellandagarna, det tackar man inte nej till. Häromdagen fick jag ett sug för en kopp latte så jag och mamma begav oss in mot stan för att avnjuta en kopp i lugn och ro. Staden var väldigt öde, ingen hade vaknat upp efter all matkoma efter all julmat och julgodis, inte ens rean hade kickat igång ordentligt. 
 
 
Vi bänkade oss inne på Fiika, deras klassiska latte var så himla god. Krämig och perfekt i vinterkylan! 
 
 
Vi tog även en sväng via torget för att spana in all julbelysning♥
Fiika café & Interior - caffe latte - jakobstad - kaffe

EFTER EMMA - boktips

 
Veckans boktips!! Efter Emma, en psykologisk spänningsroman skriven av den svenska författaren Anna E. Wahlgren. Spänning, misstänksamhet och osvarade frågor är det som du kan hitta bland dessa sidor. Manipulation och skuld är något som ligger i fokus. Perfekt mellandagsläsning. 
 
"Emma är vännen som Sara aldrig kunnat släppa. Där vid sandlådan på gården hade en säregen vänskap sin början. Där och då bestämde de sig för varandra.

Efter att Sara förlorade sin mamma behövde hon fly Gävle. Komma bort. Men trots flytten till Göteborg har hon och Emma lyckats hålla kontakten. Meddelandena, breven och paketen från Emma har kommit regelbundet. Och så plötsligt ingenting. Ingenting alls. Tystnaden kan betyda precis vad som helst och Sara fruktar det värsta. 

Sara måste börja sökandet där allting en gång började och återvänder motvilligt till Gävle och föräldrahemmet. Emma har alltid gillat Saras pappa. Han kanske vet var Emma är. "
 
♥♥
anna e. wahlgren - bokfabriken - boktips - efter emma