Vi lever i nuet

Mobilkameran har varit väldigt aktiv under dehär två veckorna. Jag har känt att det har varit enklare att bara ta fram mobilen istället för att släpa på den stora kameran. Men vad har min mobil sett dehär två senaste veckorna?
 
 
Jag har läst en massa, både studier och bra romaner. Har också mumsat på frusna vindruvor!
 
 
Förra veckan lunchade jag inne på Barista här i Umeå. Provade deras ceasarsallad och deras latte. Gott var det. 
 
 
Jag har druckit en massa te. Allt från grönt te till svart te i olika smaker! 
 
 
Två frukostar från veckan. Har testat på Lindahls kvarg med latte macchiatosmak. Så himla god. Ska helt klart köpa hem flera nästa gång jag sticker och handlar. 
 
 
Har kunnat spendera lite tid på balkongen. Solen har varit framme så då måste man passa på. 
 
 
När Joakim kom hit var jag tvungen att repetera lite kemi så han passade på att göra lite studiearbete han också. Och så vann jag ju också ett Yankee Candle! 
 
 
Joakim och jag älskar sushi så vi gick in till centrum för att njuta av det bästa som finns. Jag älskar verkligen sushi. Kan lugnt äta det flera gånger i veckan. 
 
 
Två middagar som jag och Joakim åt under hans vistelse i Umeå. Tortillas blev det på fredag och på torsdag blev det hemlagad pommes med kycklingfiléer! Mums! 
 
 
Denhär veckan har jag njutit av en lite längre promenad mot kvällen. Skönt att få lufta hjärnan lite efter lite skolarbete. Så härligt att gå längs vattnet! 
Barista - Sophie Kinsella - Tortillas - Umeå - Yankee Candle - caffe latte - kvarg - lindahls - mobil - strömpilen - sushi - the sea street sushi bar
5

Har du en fråga?

Har du en fråga eller är det något du undrar över? Nu har du chansen att ställa en fråga till mig här i detta inlägg. Är det något du funderar över min flytt till Umeå, studier, privatlivet eller kanske du är en ny läsare som undrar vem är Felicia egentligen
 
 
Det finns inga dumma frågor. Så kom igen, ställ en fråga! Ju roligare fråga, desto gladare blir jag! 
Felicia svarar - Frågestund - fråga
14

Love > Distance

 
En härlig kväll. I lördags när solen tittade fram passade jag och Joakim på att sitta ute på balkongen och njuta. Det är lite jobbigt nu när han åkt hem, vi hade verkligen en underbar helg. Men nu börjar en ny vecka med nya möjligheter. Ska försöka fokusera på studierna, tentan närmar sig med stormsteg. 
 
Hoppas ni också hade en bra helg! 
Carlshem - balkong - pojkvän - solnedgång
5