DAGENS LISTA

Dagens mående:
Toppen! Jag har två lediga dagar framför mig så jag ska passa på att unna mig lite grejer, bland annat en lunch med Elin, lite nya teer samt en loppisrunda. Jag har dessutom precis ätit frukost och är nu redo för dagen. Det kan bara bli bättre och bättre. Jag börjar känna att livet här i Vasa börjar falla på plats, det känns hemma nu. Jag hade dessutom mamma och syster här igår på besök och mamma påpekade att hon ser på mig att jag trivs och mår bra här vilket gör mig så himla glad! ♥
 
Dagens borde: 
Jag har inget jag måste göra idag, så himla skönt! 
 
Dagens frisyr:
Just nu är det uppe i en stor boll på huvudet och jag tror att jag kommer att fortsätta med den frisyren under dagens lopp. Ett säkert val när man har smutsigt hår. 
 
 
Dagens materiella vill ha:
Bland annat ett soffbotrd (har fortfarande inte hittat något som faller mig i smaken), nya skålar från Indiska (de jag ville ha är slutsålda), Josefin Dahlbergs bok och en matta till köket. 
 
Dagens fundering:
Vad jag ska baka på fredagens Friday baking. Ett litet roligt koncept vi har börjat med på jobbet, varje fredag så ska någon i personalen baka något smarrigt till kollegorna och denna fredag är det min tur. Det finns så mycket jag vill baka så får se vad det blir! 
 
Dagens längtan:
Till första december när man får öppna första luckan och se första julkalenderavsnittet. Jag är så taggad. Vi var inne på Clas Ohlson igår och drömde oss bort vid all juldekoration. Julen är så mysig! 
 
Dagens tips:
Josefin Dahlbergs Monday mantra om att man är Good enough. SÅ. HIMLA. VIKTIGT. In och läs nu på en gång! 
 
Dagens favoritlåt: 
Mardröm med Darin och Smith & Thell 
 
dagens lista - darin - josefin dahlberg - lista
11

My birthday party

Det har gått en vecka sedan jag fyllde år, sen jag blev ett år äldre. Ingen ålderskris ännu iallfall, men jag har en känsla av att det kan dyka upp när jag inser att jag snart fyller 25 och att jag närmar mig 30. Men än så länge känner jag mig ung och kry. 
 
Så för en vecka sedan bjöd jag in ett par vänner för att fira den speciella dagen tillsammans. Jag bjöd på en liten fördrink och lite smått och gått under kvällen. Det blev en riktigt lyckad kväll som avslutades på dansgolvet. Här får ni ta del av ett par bilder från kvällen: 
 
 
Jag hade dekorerat med lite pynt från Flying Tiger, inget märkvärdigt men något som skulle få det att kännas som ett litet födelsedagskalas. Flying Tiger har riktigt bra grejer för en billig peng, perfekt när man är ute i sista minuten. 
 
 
Det blev lite snittar med chevré, soltarkad tomat och nötter under kvällen, samt lite melon att mumsa på! 
 
 
Och vi började kvällen med varsitt glas cava! 
 
 
Två bilder som Anna-Sara tog under kvällen. 
 

Och Aurora var självklart med under kvällen. Hon tyckte det var mysigt med lite extra sällskap! 
cava - chevré - födelsedagsfest - fördrink - snittar - soltorkade tomater
2

FREDAGSPEPP - laura

Glad fredag på er! Vilken härlig dag att vakna upp till. Jag är ledig och har hela dagen framför mig. Inget inplanert utan ska unna mig en extra lat dag och göra så lite som möjligt. Men idag är det också dags för lite FREDAGSPEPP, ett koncept här på bloggen där jag hyllar någon som har inspirerat mig lite extra under veckan som gått. Om ni vill ta del av vem jag hyllat tidigare kan ni klicka er in på kategorin FREDAGSPEPP högst upp i bloggen. Jag älskar att sprida kärlek och hylla andra för deras hårda arbete. 
 
Så, vem vill jag ge lite extra kärlek och pepp denna fredag?
 
 
Denna vecka har jag valt att hylla en instagrammare, en ung tjej som publicerar grymt inspirerande bilder och som kan få mig att bli lite avundsjuk. Dessutom reser hon rätt så mycket och klär sig snyggt och enkelt. Man kan inspireras av denna tjej på många olika plan. Tjejen jag vill hylla idag heter Laura Annola och hon kommer från Jakobstad. Hennes instagram är välplanerad och går just nu i en gråskala vilket är så himla snyggt och stilrent. Hon är verkligen värd denna veckas fredagspepp. 
 
Ni kan hitta hennes instagram HÄR
 

bilder från hennes instagram
fredagspepp - instagram - laura annola