Sista november

 
God mat och härligt sällskap. Det är hur jag kan resumera min helg. Och imorgon är det december. Som jag väntat. Kan äntligen lyssna på julmusik utan att alla stirrar konstigt på mig, haha! Nu får man också börja räkna ner till julafton! Jag tröttnar aldrig på julkalendrar! ♥
lilla jul
2

Bloggjulfest 2014 / Klänningen

 
Klänning_H&M, Skor_Nelly
 
Såhär såg jag ut på Bloggjulfesten i fredags. Körde på en klänning med lite större urringning där bak. Jag måste säga att jag älskade min klänning. Den var bekväm, enkel och fin. Matchade klänningen med ett par lila skor och ett lite mörkare läppstift. 
 
Sen såg jag inte att lappen där bak syns, vilket ju är sjukt pinsamt. Men ni kan glömma att den finns där! 
H&M - bloggjulfest - outfit
6

#bloggjulfest14

 
Lite bilder från bloggjulfesten. Som bordsgrannar hade jag Elisabeth, Jennika, Malena, Michaela, Jenny och Emelie. Supertrevliga tjejer. Vi började kvällen med lite mingel och ett välkomnstal av Annika och Carola. Sedan var det bara att ställa sig i kön till maten. Jag var utsvulten och nästan sprang till julbuffén. 
 
Efter varmrätten höll Malena sitt inspirerande tal och vi fortsatte med kaffe och efterätt. Under kvällen lottades det även ut priser till bloggare, bl.a. en helkroppsmassage till Cosmetique. Modebloggarna valde också ut kvällens frisyr,make-up och klänning! 
 
En riktigt trevlig kväll, superkul att träffa andra bloggare! 
Malenami - bloggjulfest - julmat
1