Nytt till mobilen

 
Förra veckan tog jag äntligen beslutet och köpte en ny telefon. Har länge varit i ett stort behov av en ny, och hade stor beslutsångest över vilken jag skulle välja. Jag var dock helt säker på att en Samsung blir det inte, så nu testar jag på LG, hittils har den varit super. Passade också på att beställa efter skal, eftersom att det int fanns skal till min föregående telefon (galaxy s2 var lite omodern). Det blev ett i min favoritfärg och ett i rosa. Superfina är de! 
lg g3s - mobil - the mobile store
2

Ibland är vi värda något lite extra

Något jag tycker om och som jag tycker är jätteviktigt är att skämma bort sig själv. Ibland så behöver vi något som piggar upp vår vardag. Det kan vara allt mellan en påse lösgodis, kvalitetstid med en vän eller ett hemma spa. När jag vill skämma bort mig själv går jag till mitt favoritcafé in i stan, beställer en latte och tar fram en bra bok. Där kan jag sitta ett bra tag och bara njuta. 
 
Det var precis vad jag bestämde mig för att göra idag. Efter karriärträningen körde jag direkt in mot stan, dessutom var jag extra sugen så tog en vitchokladbrownie också. Den var supergod så kan varmt rekommendera den. De bästa bakelserna finns vid Maj's glasscafé. Tog sedan fram min bok och njöt av varenda sekund (och varenda tugga av brownien). Det blir oftast så att jag en gång i veckan vill skämma bort mig själv, ibland kör jag också ett hemma spa med en ansiktsmask och fotbad. Bara pysslar om mig själv. 
 
Så om ni har tid över, tänkt på er själva en stund. Vad skulle just du skämma bort dig själv med. Och se också till att ni uppfyller just det. Fast det bara är en kopp te framför din favoritserie, just do it! ♥
3

New In

 
Var i ett stort behov av ett par nya träningsskor, kan säga att det var nästan pinsamt att gå omkring med mina gamla. Stora hål rakt igenom tyget och undersidan är helt sliten. Så nu har jag uppgraderat mig från adidas till nike. Har aldrig ägt ett par, men dehär kändes riktigt bra för mina fötter och dessutom är de ju supersnygga! 
nike - nike in season
4