my weekend

 
Efter skolan på fredag var jag så himla sugen på naturgodis så senare på kvällen begav jag mig mot Ica för att plocka ihop en riktigt stor påse. När jag stog i kassan reagerade jag på att det blev rätt dyrt, men jag ba, nä nu äre helg och jag vill unna mig själv! 
 
 
Lördagsmorgonen såg ut såhär, med Lindahls kvart, te och päron. Vilken kanonstart på dagen. Och så en morgonpromenad och lite Harry Potter-läsning på det, jag klagar inte. 
 
 I helgen har det blivit en hel del fotografering, vädret har varit toppen så jag har passar på. 
 
 
Lördagens kvällsmål såg ut såhär, avocado- och ägg-mackor, apelson, te och lite choklad smög in där också. Denna helg har jag varit så himla sötsugen, ni förstår inte. 
 
 
Som sagt, vädret har varit toppen, inte ett moln på himlen under dagen. Perfekt vinterväder. Alla barn har varit ute i backen, åkt skridskor och busat i snön. Jag har gått till biblioteket för att låna flera böcker. 
 
 
Söndagens frukost bestod av gröt med jordnötssmör, lingon och lite russin. Åh frukost, vad skulle jag göra utan dig? Det kickade iallafall igång mig, gjorde lite skolarbete och självklart blev det en promenad i det underbar vädret. 
 
 
Fotat ett flygplan och drömt mig bort. Ja nu är jag nog redo för en ny vecka! 
Helg - Umeå - avocado - call me coffee - fredag - frukost - gröt - jordnötssmör - karl fazer - lindahls - lindahls kvarg - naturgodis - parrots
1

I PROFIL

 
Alla har komplex och idag tänkte jag dela med mig av mitt. Jag har aldrig gillat att bli fotad i profil, jag föredrar att vli fotograferad framifrån. Detta pågrund av min näsa. Så länge jag kan minnas har jag inte gillat min näsa eller rättare sagt dess form. När jag var mindre var jag riktigt avundsjuk på en kompis som hade en väldigt spetsig näsa, det var min drömnäsa. 
 
Men med tiden har jag insett att jag måste lära mig att leva med det, att min näsa "pekar lite utåt". Det är såhär jag ser ut, det kan jag inte ändra på. Så därför, lördagen till ära så bjussar jag på en bild av mig i profil. Det ser man inte så ofta här på bloggen. 
 
Med detta inlägg vill jag önska er en superbra lördag! ♥ Och kom ihåg, ni är alla vackra på ert speciella sätt! 
komplex - profil
5

My Wishlist

Fyra saker jag sneglat extra mycket på de senaste veckorna, fyra saker som jag inte riktigt har råd med men kan inte bara låta bli att drömma om. Idag tänkte jag dela med mig av min "önskelista", eller fyra saker jag gärna skulle vilja sätta mina pengar på: 
1. Koppar och skålar i Mon Amie-serien. Jag har blivit smått förälskad i dem, och varje gång jag går förbi dem i affären kan jag inte låta bli att röra vid dem! 
2. Smycken gjorda av Josefin Dahlberg för CU Jewellry. De är så fina och simpla! Älskar! ♥
 
 3. Lite blommor skulle verkligen pigga upp lägenheten, men när man faktiskt börjar se vad växter och blommor faktiskt kostar då blir man lite ledsen. Lite tuplaner skulle verkligen pigga upp!
4. Ett par nya Nike-skor. Så sugen på att skaffa ett par svarta, gråa eller beiga!! 
CU Jewellery - josefin dahlberg - mon amie - nike - wishlist - önskelista
8