De senaste dagarna...

 
1 & 2. Spenderat tid på villan, firat mami med tårta! Mommo, moffa och moster hälsade på.
 
 
3 & 4. Firade Beijar som fyllde 20 år in i veckan. Han bjöd på grillat och prinsesstårta! Mums!
 
 
5. Fick ett fint armband av mami,"himlen är överskattad". 6. Stack till Strandis för att stilla mitt koffeinbegär! 7. Tog fram mina gamla singstar spel och sjöng för full hals! ♥
himlen är överskattad - segafredo - singstar
2

True Romance

 
Var ett tag sedan kameran var framme, så bestämde mig för att ta ett par bilder denna fina torsdag. Känns som en evighet sedan jag fotade naturen. Vårt körsbärsträd blommar så vackert på bakgården så kunde ju inte gå miste på detta ögonblick. 
6

Another book


Den välkända realitykändisen Isabel Adrian från Svenska Hollywoodfruar har nu släppt sin första bok. Den är inte verklighetsbaserad men man kan känna igen vissa detaljer från hennes eget liv. Denna bok är på min "böcker jag måste läsa" - lista. Jag måste ta reda på om Isabels debutroman verkligen är läsvärd!
 
"Bellas liv går från noll till hundra i en rasande fart. Från att vara en ensam och mobbad småstadstjej upptäcks hon som tonåring av en modellagentur. Några år senare blir hon castad till Sveriges största dokusåpa. Framgångarna är många: Bella startar en modeblogg som snart blir en av Sveriges mest populära, och när hon flyttar till Stockholm landar hon ett jobb som nattklubbschef på Stureplan. Men vägen upp är tuff, och tempot stegras alldeles för fort. Bella är inte beredd på kändisskapets baksida, med stalkers, droger och näthat. Det frestar på att sticka ut, även för en glamourös it-girl.

En dag gör den stora kärleken entré, i form av roliga och omtänksamma Kid, uppvuxen i förorten och nu en stigande stjärna på DJ-himlen. Omgivningen vägrar acceptera deras relation och är inte sena med att visa vad de tycker. Men tillsammans står Bella och Kid enade mot världen.
I varje fall så länge de lyckas hålla ihop."
Isabel Adrian - Sex, droger och en DJ - Svenska Hollywoodfruar - böcker