KEMISTEN - boktips

I morse läste jag sista sidan i Stephenie Meyers nya spänningsroman Kemisten som hon släppte i slutet av 2016 och är liksom tvungen att tipsa er om boken. Ni går miste om en riktigt bra handling. Stephenie har tidigare skrivit böckerna om Twilight som tilltalar ungdomar. Nu har hon gett ut en bok för vuxna
 
"Hon är en före detta agent på flykt från sina tidigare arbetsgivare. Att hon var anställd av USA:s regering var det väldigt få som kände till. Expert inom ett område som få vet existerar på en enhet som knappt någon ens visste fanns. Och när enheten bestämde att hon utgjorde ett hot, var hon tvungen att gå under jord. Nu lever hon från dag till dag, ständigt på resande fot, ständigt med en ny identitet. Hennes före detta arbetsgivare har dödat den enda hon litade på, och de är ute efter någonting hon vet. De vill se henne död, och det omedelbart.

När hennes före detta hanterare erbjuder henne en väg ut inser hon att det är hennes enda alternativ för att bli kvitt hotet mot sig själv. Men det betyder att hon måste utföra ett sista uppdrag för sin före detta arbetsgivare. Uppdraget visar sig inte alls vara en väg ut utan snarare göra hennes liv mer farligt. Hon förbereder sig för den största utmaningen hon någonsin ställts inför. Samtidigt för uppdraget henne samman med en man som ytterligare komplicerar hennes möjligheter att överleva. Hon inser att hon måste använda sina talanger på ett sätt hon aldrig tvingats göra förut." 
 
Eftersom att den är skriven för vuxna är språket lite svårare, ibland lite svårt att hänga med. Du kan inte läsa den sent en vardagskväll när du är trött eftersom du måste vara alert, efter några kapitel är det svårt att lägga ifrån sig boken. Så synd att jag var tvungen att läsa på tent emellanåt, annars skulle jag nog spenderat timmar i sängen med denna bok. 
 
 
boktips - böcker - kemisten - stephenie meyer - twilight
2
Emelie Karlsson

Oooh intressant!

Clara

VA? Har hon släppt nytt? Åh, ska givetvis läsa den där! Kul!

Svar: ja LÄS!!!! :D
Felicias mode