HI JULY

En vecka går fort. Imorgon är det en vecka sedan jag åkte tillbaka till Umeå. I tisdags blev jag introducerad till mitt sommarjobb på Ica och under veckan har jag försökt lära mig så mycket jag bara kan eftersom att jag nästa vecka ska vara alldeles själv. Jag kommer att stå i köket i två månader vilket ska bli spännande och roligt. Det är mycket att komma ihåg men efter ett tag kommer det nog att sitta. 
 
Utöver jobbet har jag också:
 
  • påbörjat säsong två av How to Get away with Murder
  • städat lägenheten
  • hämtat lupiner för att ge lägenheten lite sommarkänsla
  • solat på beachen
  • köpt en massiv melon eftersom kilopriset låg på 5kr
  • sett två filmer
  • upptäckt en mysig skogsstig inte så långt ifrån där jag bor
 
Jag är så glad att jag fått en bra start på sommaren här i Umeå, jobbet verkar bra, arbetskompisarna är så trevliga, vädret har varit någorlunda bra och jag har haft bra med energi fastän jag stigit upp klockan 6. Visst känns det annorlunda att spendera denna sommar i Umeå när resten av kompisgänget är på hemmaplan. Att inte få spendera sena sommarkvällar tillsammans med dem är lite trist men ändå så vill jag kunna uppleva en sommar här i Umeå. 
 
Dock var det skönt med tre veckors semester hemma i Finland, krama om familjen, mysa med vännerna, spendera tid på villan och äta massa god mat (jag tror jag åt ute flera gånger än jag gjort på ett helt år haha). Jag läste 4½ böcker under dehär veckorna, ätit otroligt mycket grillad mat på villan även bakat en hel del (passar på att använda ugnen när man själv inte äger någon). Jag känner på mig att sommaren bara kommer springa iväg, speciellt när man jobbar halva veckan! Nej, nu ska jag verkligen passa på att njuta! ♥
 
 
Lupiner är verkligen vackra, ger lite färg i vardagen!
Juli - Umeå - how to get away with murder - ica superteg - lupiner - semester - sommarjobb - vattenmelon
2
Josefine

Älskar HTGAWM, så bra serie!!!

sarah

åh vilka fina blommor =) älskar sista bilden