i'm grateful

Det är de små guldklimparna i vardagen som kan förgylla en eftermiddag. Igår spenderade jag 2½ timme i skogen, fyllde tre bägare med blåbär. Bara att frysa ner och strö över yoghurten i vinter. Där sparade jag några slantar. Och det var inte ens jobbigt, med Walhgren & Wistam i öronen strosade jag i min egen värld. Inga myggor störde mig och tiden gick relativt snabbt. 
 
Självklart så provsmakade jag lite av mina blåbär på min havreyoghurt samma dag. Det kommer bli perfekt när minusgraderna stryker sig på. Dessutom är jag besatt av yoghurt just nu, eller rättare sagt att toppa yoghurten. Det är toppingen som är godast. Och man kan ju variera den på 1000 olika sätt. Jag älskar det! ♥
blåbär och vanilj - havreyoghurt - tacksam - toppings - wahlgren & wistam - yoghurt