När tankar blir text

dagens frukost ala Felicia, havregrynsgröt med lite nyttigheter: äpple, kanel, nötter i olika former och lingon
 
 
God eftermiddag. Vilket underbar väder vi får vakna upp till här i Umeå denna söndag. Jag har börjat dagen med att fylla kylskåpet med härlig frukt och nödvändiga livsmedel så nu kan jag överleva nästa vecka iallafall. Fastän solen skiner och vädret är perfekt kan jag inte undgå att känna mig omotiverad till nästa vecka och alla saker jag måste få gjort. 
 
Jag känner att jag måste skriva ner dethär så att det verkligen händer, men nästa vecka MÅSTE jag ta itu med plugget. Jag ska lära mig organisationsteorier och på fredagen ska ni kunna förhöra mig och jag ska rabbla upp det i sömnen. Okej, det var väl att överdriva lite, men iallfall sitta ner med boken och kämpa. Jag får bara konstatera att livet inte alltid är en dans på rosor. 
 
Och så var det rätt jobbigt när familjen åkte tillbaka igår. Jag har haft en toppenhelg tillsammans med dem här och jag fick glömma allt för en stund. Jag satte mitt fokus på att ha roligt och låta hjärnan och kroppen andas lite. Precis innan de åkte iväg plockade jag ihop en påse lösgodis som jag senare unnade mig framför nostalgi-filmen Mean Girls. 
 
Jag har också väldigt svårt att ta itu med saker, att påbörja jobbiga grejer som måste bli gjorda. Men jag skickade faktiskt iväg ett mail som jag dragit ut på nu i en vecka, vilket känns skönt. Nu är det ur världen och jag slipper tänka på det. 
 
Med detta sagt så hoppas jag att nästa vecka blir en bra vecka, nu ger vi järnet och försöker vårt bästa. Ha en fortsatt skön och härlig söndag nu! ♥
frukost - tankar
1
Elinore

Gud så god frulle :D
Lycka till med plugget :) Du fixar det galant! Intressant med organisationsteorier. Blir det inte lite Vasaloppet idag också? ^^

Köpte målarboken på Adlibris.se bokrea. Finns massa fina målarböcker för under 50-lappen :)