Ingenting och Allting

Boken du måste läsa i sommar. Jag hoppas inte att ni har missat att det gjorts en filmversion av denna bok, Everything Everything som släpps denna månad. En underbar (men lite annorlunda) ungdomsromans som väcker känslor och som gjorde mig både otroligt glad och arg samtidigt. Men att ändå avsluta boken med ett leende på läpparna resulterar i en superbra bok! 
 
 
"Maddy lider av en extremt ovanlig sjukdom som i princip innebär att hon är allergisk mot världen. På sjutton år har hon aldrig varit utanför huset. Hon fördriver sina dagar med att plugga på distans, umgås med sin mamma och sköterskan Carla och läser mängder av böcker.

Så en dag flyttar den jämnårige Olly in i huset bredvid – svartklädd, graciös som en katt och med ögon blåa som Atlanten. Fascinerade betraktar de varandra från varsitt fönster. Men när de börjar chatta och lär känna varandra på riktigt inser Maddy att hon måste få träffa honom, vilka riskerna än är. För vad är egentligen livet värt om man aldrig får veta hur det är att älska någon på riktigt?"
 
Här hittar ni även trailern till filmen. Trailern påminner extremt mycket om boken och jag hoppas verkligen att jag kommer att gilla den! ♥
 
Oatly - boktips - bonnier carlsen - everything everything - ingenting och allting - mellanmål - nicola yoon - trailer
1
Maria Linnea

Ännu en bok att lägga till listan, den blir bara längre och längre, haha! :)