5 saker som piggar upp

Jag måste erkänna, helgen var kass. Jag hade inget inplanerat, lördagen erbjöd bara regn och rastlösheten tog över. Inget var roligt och sängen lockade mer än vanligt. Ibland måste man uppleva sådana helger, någon av er kan säkert relatera. Men helgen är nu över och vi har kickat igång en ny vecka. Inte för att veckan har börjat bättre, men kämpar vidare och försöker fånga någon positiv tanke. Det är mycket på gång just nu plus att mörkret sakta börjar smyga sig på om kvällarna gör att allt jag vill göra är att grotta ner mig i någon serie och sträckkolla en hel säsong. 
 
Dock fanns det några saker som piggade upp mig lite extra i helgen, bland annat dessa fem saker:
 
1. Söndagens morgonpromenad
Solen var äntligen framme och jag passade på att ta en extra lång morgonpromenad innan jag satte igång med hemuppgifter. Den gav mig energi och styrka att komma igång med dagen. Man måste verkligen passa på att vara ute i solen när den väl är framme, man vet aldrig när man ser den igen! 
 
2. Wahlgrens värld
Programmet som jag kan relatera till och som får mig att skratta. Familjen Wahlgren är ju så underbara så i lördags när rastlösheten och tankarna började snurra i huvudet lag jag på ett avsnitt och helt plötsligt var jag inne i deras värld. Perfekta tidsfördrivet! 
 
3. Billiga päron
Älskar när mina favoritfrukter är på rabatterat pris på ICA. Just nu är jag inne i en period där jag inte kan få nog av päron. Förra veckan var det päron för 15 kr/kg, jag var nästan tvungen att bunkra upp mitt förråd!! ♥
 
4. Celine Dion
Gudinnan, kan inte få nog av hennes låtar! När humöret åkt ner har jag köat mina favoriter på Spotify och spelat dem på repeat! När hon når de höga tonerna får man gåshud. Också perfekt pluggmusik enligt mig!
 
5. Att stretcha
De kvällar jag varit stillasittande en stor del av dagen har jag passat på att stretcha lite exta om kvällen, försöka töja ut lite muskler och känns kroppen samtidit jag lyssnar på en podcast. Jag har unnat mig en halvtimme stretch i helgen och det känns så skönt att verkligen känna efter hur kroppen mår. 
 
 
5 saker som piggat upp mig lite extra i helgen när humöret sviktat. Vad får er att må bra, hur piggar ni upp er själva? 
Celine Dion - lista - morgonpromenad - päron - stretcha - wahlgrens värld
1
Ida

Wahlgrens värld är BÄST!!!!