Den klassiska höstlistan

Sevendays höstlista, passar perfekt nu den första september, jag har hamnat i någon mysig höstkänsla och som bäst sitter jag och försöker fixa ihop årets höstspellista. Det är obligatoriskt. Men iallfall , här kommer en liten höstlista, en smygstart på vad som komma skall:
 
Man vet att det är höst när:
Mitt humör förändras, allt jag vill göra är att se någon mysig film och dricka te. När halsduken åker på och man är tvungen att ta den varmare jackan till skolan. När du hittar kanel, choklad och chaite på din inköpslista och allt du vill göra är att baka kanelbullar! 
 
Låt som ger mig höstkänslor:
Sweater Weather av The Neighbourhood, men speciellt covern med Alison Stoner, MAX och Kurt Hugo Schneider. Den har följt med mig flera höstar nu! ♥
 
 
I höst vill jag klä mig så här:
I varma kläder. Jag har lagt märke till att jag inte är så intresserad av mode längre, trender är inget jag följer och jag prioriterar inte att köpa nya kläder när jag är ute på stan. Så varma stickade tröjor och hoodies är något jag kommer använda mig mycket av i höst. Och stickade strumpor som mormor gjort! 
 
Hösten doftar:
Underbart! Alla dofter av kanel, nybakade bullar ,våta löv och pumpkin spice är det bästa jag vet.
 
Det bästa med hösten:
De flesta av mina kompisar (inklusive jag och min syster) fyller år på hösten, massa födelsedagsfirande. Att det är okej att stanna inne en fredagkväll och se en höstig film. Att man är tillbaka till gamla rutiner. Alla färger, sensommarvärmen, den mysiga känslan. 
 
 
Det sämsta med hösten:
Att mörkret börjar smyga sig på, kylan och regnet när man ska ta sig till skolan. Just nu: framtids- och skolångest och även känslan av ensamhet. Hösten är en ensam tid, speciellt när alla jobbar och pluggar.  
 
Mat som jag förknippar jag med hösten:
Ingen speciell maträtt, jag tänker mest på efterrätter så som morotskaka och äppelpaj, att kryddor så som kanel och kardemumma är i fokus och att iallafall jag gärna dricker varma drycker, bland annat te och varm choklad. 
 
En höstkväll spenderas:
nyduschad i sängen med tända ljus, en bokhög och choklad på nattygsbordet och med te i min största temugg. Alternativt sträckkollar någon ny tv-serie som jag har svårt att släppa eller på något café med gofika. Så ser mina drömhöstkvällar ut. Då mår jag bra! ♥
 
En sak jag ser fram emot i höst:
Jag har inga större planer för hösten, jag tar dagen som den kommer och hoppas på att något roligt ska dyka upp. 
 
 
 
Kanelbullar - autumn - höst - höstlista - sevendays - villaliv
2
Hanna Karlsson

Jag ska nog också svara på den här höstlistan. :-)

Svar: ja, gör det!!! Ska bli kul att läsa!! :)
Hemma Hos Felicia

Eleonora Adriana ♥

Mysig lista :)

Svar: älskar hösten!
Hemma Hos Felicia